Published On: Çar, Oca 7th, 2015

Bahçelievler Belediyesi kar mücadelesini sürdürüyor

İlçe genelinde tüm ara sokaklar ve ana arterler açık…

bahcelievler_kar_mucadele

İstanbul genelinde önceki gün akşam saatlerinde başlayan ve dün gece de etkisini arttırarak devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde tuzlama çalışması başlatan Bahçelievler Belediyesi kar mücadelesi çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

yol_tuzlama

Gece 03:00’da başlattıkları çalışma sayesinde ara sokaklar dâhil olmak üzere tüm ana arterlerde şu dakikaya kadar hiçbir sıkıntı yaşanmadığını belirten Belediye Başkanı Osman Develioğlu, “Belediyemizin tüm iş makinelerini ve tuzlama robotlarımızı yeteri kadar personelimizle birlikte seferber ettik, yeteri kadar tuz stokumuz var, kamyonlarımız tuz yüklü halde ilçemizin değişik noktalarında hazır bekliyor. 24 saat esasına göre aralıksız devam edecek çalışmalarda özellikle yaya üst geçitleri, yaya kaldırımları, sağlık kurumları, kamu binaları ve ibadethane önlerinde gerekli durumlarda tuzlama çalışmasına yaparak vatandaşlarımızın kar ve buzlanmadan etkilenmemesine özen göstereceğiz” dedi.   

Başkan Osman Develioğlu “ Bahçelievler’imizde var olan sokak hayvanları ve kuşlar için de veterinerlik büromuza bağlı ekipler sokak ve caddelerde hayvanlara gıda desteğini sürdürecek” dedi.

bahcelievler_sokak_hayvanlari

Diğer yandan, ilçenin değişik noktalarındaki beslenme odaklarında, evcilleşmiş sahipsiz sokak kedi ve köpeği için yem dağıtımı yaptıklarını belirten veterinerlik bürosu yetkilileri, sokakta sahipsiz hayvan besleyen hayvan severlere de kendilerine bildirmeleri halinde yem desteğinde bulunabileceklerini bildirdiler.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-