Published On: Çar, Kas 26th, 2014

Çocuk Kampüsü’ndeki öğrenciler sürpriz yaptı

Esenler Belediyesi Anne Çocuk Oyun Kampüsü’ndeki öğrenci ve velileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kampüste görevli öğretmenlerine sürpriz bir program düzenledi.

anne-cocuk-kampusu-ogretmenler-gunu

Kadın Kafe bölümünde düzenlenen programa, Esenler Belediyesi Anne Çocuk Oyun Kampüsü Sorumlusu Mehtap Kayaalp, öğrenci velileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğretmenlerinden habersiz bir şekilde organize edilen programda öğrenciler, hazırladıkları sevgi notlarıyla öğretmenlerini karşıladılar ve onlara sevgilerini dile getirdiler. Kampüs öğretmenleri kendileri için hazırlanan programdan son derece memnun kaldılar ve duygu dolu anlar yaşadılar. Program sonunda öğretmen ve öğrencilere, velilerin evlerinde yapmış oldukları ev yemekleri ve öğrencilerin öğretmenlerine aldıkları hediyeler sunuldu.

anne-cocuk-kampusu-ogretmenler-gunu-2

Öğretmenliğin dünyadaki en onurlu mesleklerin başında geldiğini belirten öğretmenler, “Mesleğimiz, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. İşte bu küçük yavrularımızın bu sevgisini görüyorsunuz. Bu sevgi ne ile ölçülebilir ki?” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

anne-cocuk-kampusu-ogretmenler-gunu-3

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-