Published On: Sal, Eki 21st, 2014

Darulaceze sakinleri kurabiye yaptı

Darülaceze’den gelen misafirler, ESAYDAM Pasta ve Kurabiye Kursu’nda önce Gazze için kurabiye yaptılar, sonra da gönüllerince eğlendikleri bir gün geçirdiler.

darulaceze-esenler-pasta-kurabiye

Darülaceze sakinleri, geçtiğimiz aylarda Darülaceze için kurabiye hazırlayıp ziyarete giden ESAYDAM Pasta ve Kurabiye Kursu’na iade-i ziyarette bulundu. Sabah kahvaltısı için Darülaceze’den gelen yaklaşık 15 kişi ESAYDAM Pasta ve Kurabiye Kursu Eğitmeni Burcu Yavuz’dan pasta ve kurabiyelerin önce nasıl yapıldığını öğrendiler, ardından oklavaları alıp kendileri yaptılar.Darülaceze sakinleri, yaptıkları kurabiyeleri Gazzeli yetim çocuklara gönderilmesi için ESAYDAM’a hediye ettiler.

MÜZİK ZİYAFETİ

Pasta ve kurabiye yapımının ardından ESAYDAM, Darülacezeli misafirler için bir sürpriz yaptı. O Ses Türkiye yarışmasına katılarak büyük beğeni toplayan Pop Müzik Şarkıcısı Özgür Çakıroğlu söylediği şarkılarla misafirlere güzel bir gün yaşattı. Darülaceze sakinleri de şarkılara eşlik ederek büyük moral depoladılar. Proğramın ardından Gazzeli çocuklar yararına kurabiye yapan Çakıroğlu, “Bu çorbada benim de tuzum olsun” diye konuştu.

darulaceze-esenler-ziyaret

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-