Published On: Per, Ara 12th, 2013

Donma tehlikesi geçiren kediyi kurtardılar

estim-kedi-kurtarildiEsenler Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi (ESTİM), ağaçta mahsur kalarak donma tehlikesi yaşayan bir kediyi başarılı bir müdahaleyle kurtardı.

Esenler Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi (ESTİM), Esenler’in Çiftehavuzlar Mahallesi’nde dün öğlen saatlerinde yoğun kar yağışı altında ağaçta mahsur kalarak donma tehlikesi yaşayan bir kedi için seferber oldu. Çiftehavuzlar Mahallesi’nde bir ağaçta yavru kedinin mahsur kaldığı ihbarı üzerine ivedilikle harekete geçen ESTİM ekibi, ağaçta mahsur kalan kediyi Belediyenin sepet aracıyla uzun uğraşlar sonucu donmaktan son anda kurtardı. ESTİM ekibi, kediyi kurtardıktan sonra yiyecek ve barınma ihtiyacını karşılamak üzere Esenler Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti.

Esenlerli vatandaşlar, olumsuz hava şartlarına karşı yardım almak ve mağdur durumdaki hayvanların kurtarılması için 7 gün 24 saat hizmetteki 444 00 73 numaralı ESTİM Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım talebinde bulunabilirler. Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-