Published On: Cts, Tem 5th, 2014

Emniyet Müdürlüğü vatandaşlara iftar verdi

Esenler_Emniyet_İftar

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü, hizmet binasının bahçesinde özel bir iftar yemeği verildi. İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş’ın evsahipliği’nde düzenlenen iftar yemeğine Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler İlçe Müftüsü Halil Şekerci,  Belediye çalışanları, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

HER GÜNÜMÜZ BEREKETLİ OLSUN

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Polis Komşularıyla İftarda organizasyonuna katılan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu herkesin Ramazan ayını tebrik etti. Birlik ve beraberlik içerisinde bereketiyle dolu bir Ramazan geçirmeyi temenni ettiğini belirten Göksu, “Ramazan ayı birliği beraberliği üst düzeye çıktığı bereketin paylaşıldığı bu ay, iftar sofralarıyla güzel. Böyle bir sofrayı bize hazırlayan ilçe emniyet müdürlüğümüze teşekkürlerimi sunuyorum.  Her günümüz bu Ramazan akşamı gibi güzel ve bereketli olsun” dedi.

Esenler_Emniyet_İftar_2

BİRLİKTELİĞİ GÜÇLENDİRME

Polis Komşularıyla İftarda organizasyonunu düzenleyen Esenler İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş da yaptığı konuşmada, bu tür organizasyonlarla vatandaşla polis arasındaki birlikteliği güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Öztaş, iftar yemeğine icabet gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-