Published On: Pts, Haz 2nd, 2014

Engelliler Tiyatro gurubu seyirciden tam not aldı

Esenler_Engelli_Tiyatro

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve engellilerin de yer aldığı “Benim Dünyam Rengarenk Tiyatro Grubu” sergiledikleri sahne performansıyla izleyenlerden tam not aldı.

Engellilerin her zaman yanında olan Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü,  ilçedeki engelli vatandaşların sosyal hayata adapte olabilmesi için, engellilere yönelik tiyatro eğitimi verdi. Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza ve yine Esenler Belediyesi çalışanı Bekir Koşak’ın yönetiminde, “Benim Dünyam Rengarenk Tiyatro Grubu” 2. kez sahne aldı. 26 kişiden oluşan grubun 13’ü engelli, 13’ü ise gönüllülerden oluştu. Esenler Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen tiyatro oyununa, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SAHNE YİNE ONLARIN

Daha önce sergiledikleri oyunların üzerine 2 oyun daha ekleyen , “Benim Dünyam Rengarenk Tiyatro Grubu”, daha önce oynadıkları;  “Adil Bakkal”, “Deli”,  “Mozart”,  “Hoca” oyunlarına ekledikleri “Profesör” ve “Kadına Şiddet” oyunlarında sergiledikleri performansla izleyenlerden yine tam not aldılar. Oyunların sonunda grup, açtıkları “Başımız Sağolsun, Dualarımız Sizinle Soma” pankartı ile büyük alkış aldılar.

Oyun sonunda tiyatro ekibi ile birlikte fotoğraf çektiren Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş ve Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, tiyatro grubundaki oyuncuları tebrik ettiler.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-