Published On: Paz, Tem 27th, 2014

Esenler Belediye ve Kaymakamlığı’nda Bayramlaşma

Ramazan Bayramı münasebetiyle Esenler belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı personeli bayramlaştı.

esenler_belediyesi_kaymakamlik_bayramlasma

Birlik Mahallesi’nde bulunan yeni belediye binasında gerçekleşen Bayramlaşma törenine Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile belediye personeli katıldı.

BAYRAMI BAYRAM GİBİ YAŞAYALIM

Bayramlaşma töreninde konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, bayramı bayram gibi idrak edebilmek gerektiğini belirterek “Aslında şu an İslâm dünyasında yaşanan acıların ortasında bayram etmek hiç içimizden gelmiyor. Bayramı sevinç içerisinde karşılamamız gerekirken derin üzüntü içindeyiz. Yine de bayram dostlarla beraber olmak, dostlukları ve kardeşliği yenilemek ve her şeyden önemli kardeşliği yeniden hatırlamaktır” dedi.

Belediye personeli ile tek tek bayramlaşan Başkan Göksu, personele aileleri ve dostlarıyla bayramlaşmayı ihmal etmemelerini tavsiye etti.

KAYMAKAMLIK’TA BAYRAMLAŞMA

Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Müftüsü Halil Şekerci ve Kaymakamlık personeliyle bayramlaşan Başkan Göksu, burada da Kaymakamlık çalışanlarının bayramını tebrik etti, ardından da hizmete yeni giren Kaymakamlık binasını gezdi.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-