Published On: Cum, Eyl 5th, 2014

Esenler Belediyesi Basın Açıklaması ‘Yine Yalan, Yine İftira’

Esenler Belediyesi’nin gazetemize yolladığı Basın Açıklaması okuyucularımızın dikkatine sunulmuştur

esenler_belediyesi_logo

Saadet Partisi Esenler İlçe Teşkilatı ile Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Valilik, İlçe Kaymakamlığı ve Emniyet’ten aldığı Doğu Türkistan ve Filistin’e yardım stantları için izinlerin 3 Eylül Çarşamba günü yani olaylardan 1 gün sonrasını kapsadığı ortaya çıktı.

Bugün bazı basın yayın organlarında Saadet Partisi Esenler İlçe Teşkilatı ile Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin stantlarının kaldırılması olayına ilişkin Saadet Partililer’in Valilik, İlçe Kaymakamlığı ve Emniyet’ten gerekli izinleri aldığına dair belgelerin ortaya çıktığı iddia edildi.

Olayın aslına bakıldığında görülüyor ki, resmi izin 3 Eylül 2014 Çarşamba günü yani olayların yaşanmasından 1 gün sonra alınmıştır. Bunun yanı sıra Saadet Partililer’in aldıkları izin kapsamında 7 Eylül tarihine kadar yalnızca stant açma talebi yer alırken, alanda resim sergisi, sinevizyon gösterimi de yapıldı. Ayrıca Dörtyol Meydanı’ndaki bu alanda stantlar, ilk günden beri açık ve 7 Eylül 2014  Pazar gününe kadar da açık kalacaktır.

ESENLER BELEDİYESİ

İlgili ‘Gecikmiş İzin Belgesi’ni görmek için tıklayınız

About the Author

-