Published On: Cum, Ağu 8th, 2014

Esenler Savaş mağduru kadınların yanında

Saraybosna’da, kadın savaş kurbanlarına yönelik faaliyet gösteren 2 derneğin yönetici ve üyeleri, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’yu makamında ziyaret etti. Göksu, savaş mağduru kadınlara yönelik her türlü projede kadınların yanında yer alacaklarını söyledi.

savas_magduru_kadinlar

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da, kadın savaş kurbanlarına yönelik faaliyet gösteren “Udruzenje Zena Zrtava Rata” ve “Medica Zenica” derneklerinin yönetici ve üyeleri, Esenler’e gelerek Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’yu ziyaret etti. Göksu, Saraybosna’dan kendisini ziyarete gelen 12 kişilik ekibi makamında ağırladı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, savaş mağduru kadınlara yönelik yapılabilecek çalışma ve projeler konuşuldu. Başkan Göksu, Esenler Belediyesi olarak savaş mağduru kadınlara yardım etmek için her zaman hazır olduklarını ve ilgili kurumlarla ortak çalışarak bu kadınların durumlarının iyileştirilmesi için harekete geçeceklerini belirtti. Dernek üyeleri de, kendilerini ağırlamasından ve sorunlarını dinleyip çözüm yolları geliştirmesinden dolayı Göksu’ya teşekkür ederek, savaş mağduru kadınların gönderdiği Bosna’yı temsil eden bir pencere tablosu hediye ettiler. Göksu da, ekip üyelerine günün anısına hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

saraybosna_savas_magdurlari

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-