Published On: Sal, Eyl 16th, 2014

Esenler Spor Kompleksi ön kayıtları başladı

Esenler Belediyesi Spor Kompleksi, yepyeni yüzüyle Esenlerliler’in karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Spor Kompleksi’ne ön kayıtlar başladı.

esenler_yuzme_havuzu

Yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, voleybol sahaları, masa tenisi, fitness, pilates, güreş, karate, tekvando gibi Uzakdoğu sporları da dahil olmak üzere toplam 11 branşta, alanında uzman 16 spor eğitmeniyle hizmet veren Esenler Spor Kompleksi, geçtiğimiz yıl ilçe bazında 10 binlerce Esenlerli’ye ev sahipliği yapmıştı. Kompleks bu yıl; bakım, onarım ve tadilat işlerinin tamamlanmasıyla beraber Kurban Bayramı sonrasında, ilçe halkına daha büyük ve daha donanımlı salonlarda spor yapma imkanı sunacak.

900 TONLUK SU DEĞİŞTİRİLDİ

Açıldığı günden bu yana spor yapmak isteyenlerin tek adresi olan Esenler Spor Kompleksi’nde yapılan yenileme çalışmalarıyla; kompleksteki yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun 900 tonluk suyunu değiştirerek, havuzun hijyen bakımı yapıldı ve güçlendirildi. Bunun yanı sıra duşakabinler de yenilenerek daha hijyenik hâle getirildi.

DAHA FERAH DAHA AYDINLIK

Sporcuların daha ferah ortamlarda spor yapmaları için fitness ve pilates salonuna 2 yeni cam açıldı ve havalandırma sistemi yenilendi.  Salonların ve havuzun aydınlatma sistemleri de iç açıcı bir şekilde yenilendi. İç zemin parkeleri onarılarak Hentbol, Basketbol, Voleybol ve Badminton müsabakalarının oynanabileceği bir hale getirilen komplekste, formda kalmak için fitness yapmak isteyenler de bu yıl yenilenmiş bir spor salonunda fitness yapmanın konforuyla tanışmış olacak. Her türlü spor aletinin bulunduğu salonda, kadın ve erkekler ayrı ayrı fitness yapabilecek.

KURBAN BAYRAMI’NA KADAR

Esenler Belediyesi Spor Kompleksi’ne kayıt olmak isteyen vatandaşlar için ön kayıtlar, 15 Eylül tarihinde başladı. Spor Kompleksi’ne kayıt olmak isteyen Esenlerliler, Kemer Mahallesi’nde bulunan Kompleks’e giderek ön kayıt yaptırabilirler. Kayıtlar Kurban Bayramı’na kadar devam edecek.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-