Published On: Çar, Haz 4th, 2014

Esenler Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor

esenler-yaz-spor-okulu

Esenler Belediyesi Yaz Spor Okulu’na katılmak isteyen öğrenciler için son başvuru tarihi, 15 Haziran.

Esenler Belediyesi, okulların tatile girmesine sayılı günler kala öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmeleri ve güzel arkadaşlıklar edinmeleri için her yıl olduğu gibi bu yıl da Yaz Spor Okulu’nu hizmete açıyor. Öğrencilerin hem eğlenmelerine hem de bilinçli spor yapmalarına imkân sağlayacak spor okullarında 7– 15 yaş arası çocuklar; futbol, voleybol, basketbol, badminton, güreş, karate, satranç, tekvando ve masa tenisi gibi spor dallarında eğitim görecekler.

BURALARDA EĞİTİM ALACAKLAR

Alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde verilecek derslerle çocuklar, öğleden önce Değerler Eğitimi, öğleden sonra da çeşitli spor etkinlikleriyle tanışma fırsatı bulacaklar. Esenler Belediyesi Yaz Spor Okulu eğitimlerini; ESGEV’lerde, Hakkı Başar Spor Kompleksi’nde ve bazı okulların bahçelerinde verecek. Öğrenciler, belediyenin tahsis ettiği ESGEV’lerin önünden kalkacak servislerle eğitimlerin verileceği alana ulaştırılacak.

SON BAŞVURU; 15 HAZİRAN

Yaz Spor Okulu’na katılmak isteyen öğrenciler için son başvuru tarihi, 15 Haziran 2014. Yaz Spor Okulu, başvuruların kabul edileceği son tarihin ertesi günü yani 16 Haziran 2014 Pazartesi günü açılacak. Öğrencilerin bu tarihe kadar kendilerine en yakın ESGEV Binası’na giderek başvuru formlarını doldurmaları gerekiyor. Formlarda sağlık raporu ve 1 fotoğraf da isteniyor.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-