Published On: Cum, Tem 4th, 2014

Eskam ile İş Sahibi oldular

Share This
Tags

eskam

Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM) ile Çelebi Holding, 109 kişi ile mülakat yaparak, 26 kişiyi istihdam etti.

İşsizlere iş bulmak amacıyla Esenler Belediyesi tarafından kurulan Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM), Esenlerli işsizleri iş sahibi yapmaya devam ediyor. Esenler Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen mülakat ile adaylar iş sahibi olmak için ter döktüler. Mülakata, ESKAM Sorumlusu Aziz Kekeç, ESKAM Bölge Sorumlusu Hasan Kayaoğlu ve Çelebi Holding yetkilileri katıldı.

26 KİŞİ İŞ SAHİBİ OLDU

Mülakatın ardından Çelebi Holding yetkilileri çalışma koşulları hakkında bilgi verdi. Atatürk Havalimanı’nda ulaştırma ve kargo bölümünü istihdam edilmek üzere 109 kişinin katıldığı mülakat sonucunda, 26 kişi istihdam edildi.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, bir taraftan en iyi anlamda belediyecilik hizmetleri yaparken bir taraftan da sosyal projelerle topluma faydalı olmaya çalıştıklarını söyledi. İş ve istihdamın hâlâ ülkemizin önemli meselelerinden birisi olduğunu kaydeden Göksu, “Kurduğumuz kariyer merkezi ile insanlarımızı iş ve aş sahibi yapmaya devam ediyoruz. Binlerce Esenlerliyi iş sahibi yaptık. Artık sadece Esenler’den değil, Esenler dışından da iş arayanlar müracaat etmeye başladı. Kapımıza gelen herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-