Published On: Cts, Eki 11th, 2014

Gazeteci ve Yazarlar Gazze yararına kurabiye yaptılar

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ESAYDAM’da gazeteci ve yazarlarla birlikte kurabiye yaptı.  Göksu, yapılan kurabiyeleri yakın zamanda düzenleyecekleri bir kermesle Gazze yararına satacaklarını söyledi.

gazze-kurabiye

Esenler Belediyesi Aile Yaşam ve Danışma Merkezi ( ESAYDAM), Gazze için çeşit çeşit kurabiyelerin yapıldığı bir atölyeye dönüştü. Her hafta farklı gazeteciler kampanya için kollarını sıvayarak geliri Gazzeli çocuklara gitmek üzere birbirinden güzel kurabiyeler tasarlamaya devam ediyor. Son olarak Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, bir grup gazeteci ile birlikte kurabiye yaptı. Başkan Göksu’nun yanı sıra; gazeteci Fikri Akyüz, Semanur Sönmez Yaman, Esra Elönü, Nehir Aydın Gökduman, Demet Tezcan ve Nuriye Çakmak da önlüklerini giyip Gazzeli çocuklar için bir birinden güzel kurabiyeler yaptı.

KURABİYEYE DE MÜCADELE YANSIYOR

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’nde (ESAYDAM) hanımların kendi el maharetlerini sergilediklerini belirterek, “İstedik ki bizim için önemli bir yeri olan, Esenler’in kardeşi Gazze’yi burada da hayatın merkezine taşıyalım. Hanımlar Gazze için bir emek ortaya koysunlar ve biz de böylece bir kurabiye festivali yapalım. Kurabiye festivalinde de yazarlarımız, akademisyenlerimiz ve gazetecilerimiz gelip burada kurabiye yapıyorlar.  Çok yakın bir zamanda da bu kurabiyeleri bir kermeste sergileyip Gazze yararına satacağız” dedi. Kendisinin de bir kurabiye yaptığını belirten Göksu, kurabiyelerin üzerine de Gazze’deki mücadelenin yansıdığını belirtti.

GAZETECİLER DE YAPTI

Başkan Göksu ve gazeteciler, kendi hayal dünyalarına göre, Gazzede’ki mücadeleye dair çeşitli kurabiyeler tasarladı. Gazeteciler, Gazze için ellerinden gelen her şeyi yapabileceklerini belirterek, ESAYDAM’da Gazzeli çocuklar yararına satılacak kurabiyeleri yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  Gazeteciler, “Masum Gazze halkı için düzenlenen her etkinliğin içinde olmaktan büyük bir gurur ve onur duyarız” dediler.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-