Published On: Pts, Ağu 17th, 2015

Kardeş Ailelerin piknik keyfi

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü,  “Kardeş Aile” projesi kapsamında hizmet sunduğu aileleri Göktürk Gölü Piknik Alanı’nda buluşturarak güzel bir gün geçirmelerini sağladı.

kardes_aile_piknik

Esenler Belediyesi’nin sosyal dokuyu güçlendirici en güzel projelerinden birisi olan “Kardeş Aile” bireyleri, dün piknikte bir araya gelerek unutamayacakları bir gün yaşadılar. Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonunda,  Esenler Belediyesi’nin servis araçlarıyla pikniğe götürülen ihtiyaç sahibi aileler, Esenler Belediyesi Göktürk Gölü Piknik Alanı’nda doğa ve yeşille kucaklaştı. Esenler Aile Yaşam ve Danışma Merkezi Sorumlusu Meryem İnat’ın sorumluluğunda gerçekleştirilen pikniğe katılan yaşlı, genç herkes güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Hamakta sallanıp, ip atlayan, top oynayıp, halay çeken aile bireyleri öğle yemeğinin ardından da, Göktürk Gölü çevresinde doğa yürüyüşü yaptılar. Şehir gürültüsünden uzak yeşil ve mavinin ortasında sakin bir gün geçirdiklerini dile getiren aileler, “Bizlere bu imkânı  sağlayan Belediye Başkanımız M. Tevfik Göksu başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

GERÇEK AİLE GİBİ OLDUK

Esenler Aile Yaşam ve Danışma Merkezi Sorumlusu Meryem İnat, ilçedeki ihtiyaç sahibi aileleri Kardeş Aile projesi kapsamında hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını belirterek, “Biz ihtiyaç sahibi ailelerimizle gerçek bir aile gibi olduk. Ailelerle daha iyi vakit geçirip ilgilenebilmek için dönem dönem bu tür etkinliklerle bir araya geliyoruz. Bugün de piknik yaparak güzel vakit geçirdik” diye konuştu.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-