Published On: Sal, Nis 1st, 2014

Mezitli’de Köyde Okuyan Öğrencilere Kıyafet Yardımı

Nazim_Madenoglu_mezitliEsenler Eski Kaymakamı Nazım Madenoğlu yeni görev yeri olan Mersin’in Mezitli ilçesine bağlı, Bozön, Çevlik ve Doğlu köylerini ziyaret ederek, köylerde bulunan okullarda okuyan öğrencilere kıyafet dağıttı.

Ziyaretlerde Kaymakam Madenoğlu’na ilçe kurum müdürleri eşlik etti. Sırasıyla Bozön, Çevlik ve Doğlu ilkokullarını ziyaret eden Kaymakam Madenoğlu, burada öğrencilerin adlarına hazırlanmış kıyafetleri öğrencilere dağıttı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Nazım Madenoğlu, “Kış öncesi öğrencilerimizin soğuktan korunmalarını sağlamak amacı ile Mezitli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla TEMA Mağazacılık A.Ş.’nin merkez bürosundan her öğrencinin adına gönderilen kışlık kıyafetlerini dağıttık. Öğrencilerimizin sağlıklı bir eğitim almaları bu gibi sosyal yardımlarımızla katkıda bulunuyoruz. Bir ülkenin gelişmesi ve kalkınması o ülkenin eğitim başarısı ile eşdeğerdedir. Çocuklarımızın eğitimli birer birey olarak yetişmesi daha sonraki nesillerinde okumasını etkileyecektir” dedi. Mersin

About the Author

-