Published On: Çar, Ara 10th, 2014

Muhtarlarla Güvenlik toplantısı yapıldı

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler’de görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. İlçenin her sokak ve caddesine güvenlik kamerası yerleştirecekleri projeyi anlatan Göksu, muhtarların tam desteğini aldı.

muhtarlar-guvenlik-toplantisi

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede görev yapan muhtarlar ile Esenler Kültür Merkezi’nde bir toplantı yaptı. Toplantıda Esenler’in her noktasına konulacak kamera sistemi hakkında bilgi verildi. Toplantıya Esenler’de görev yapan muhtarlar, Ak Parti Esenler ilçe Başkanı Gökhan Taran ve Belediye birim müdürleri katıldı.

EN GÜVENLİ İLÇE OLACAK

Esenler halkına güvenli ve konforlu bir yaşam imkanı sunmak için çalıştıklarını ifade eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Güvenli ve konforlu bir şehir ortamının da haliyle bir maliyeti oluyor. Esenler’de 1408 tane cadde ve sokağa kamera sistemi yerleştirerek, ilçenin tüm noktalarını 7 gün 24 saat emniyet birimlerinin anlık olarak izleyebileceği projenin maliyeti daire başına yıllık 72 lira düşmekte. Şu an çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. 9 ay sonra proje faaliyete geçebilir. Esenler’in tüm sokak ve caddelerine kurulacak kamera, Esenler’de suç oranını sıfıra indirecek.  Esenler Türkiye’nin en güvenli ilçesi olacak” dedi.

esenler-muhtarlar

Projeyi memnuniyetle karşılayan muhtarlar, ” Çok güzel bir uygulama.  Biz her türlü desteğe varız” diyerek desteklediklerini dile getirdiler.  Toplantı, Başkan Göksu’nun muhtarlardan gelen soruları cevaplandırmasının ardından sona erdi.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-