Published On: Cts, Şub 1st, 2014

Nenehatun Kültür Merkezi Esenler halkına tanıtıldı

Nenehatun-Kultur_Merkezi

Nenehatun Kültür Merkezi, düzenlenen bir kokteyl ile Esenler protokolü ve halkına tanıtıldı.

Nenehatun Kültür Merkezi ve çevresindeki alan için 20 trilyon liranın üzerinde para harcadıklarını belirten Göksu, “Esenler’e böyle bir eserin kazandırılması çok önemliydi çünkü 500 bin nüfuslu ilçede toplam koltuk sayımız 500’dü. Şu anda Yıldız Teknik’teki kongre merkezimiz, Nenehatun Kültür Merkezimiz ve yakın zamanda açacağımız Kültür Sarayı ile beraber koltuk sayımız 3 bin 300’e çıkıyor ve burası çok aktif bir şekilde çalışacak” diye konuştu.

Nenehatun Kültür Merkezi toplamda 1.750 metrekarelik bir alanda kuruldu. Merkez tamamlandığında 750 kişilik çok amaçlı konferans salonu, 1000 metrekarelik sergi salonu, 500 kişilik restoran, 130 kişilik ve 110 kişilik çok amaçlı salon, 59 kişilik bilgisayar eğitim salonu, 40 kişilik 3 adet derslik, 30 kişilik 1 adet derslik ve 3 katlı otoparkla hizmet verecek.

Nenehatun Kültür Merkezi’nde düzenlenen kokteyle Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Mahalle muhtarları, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-