Published On: Per, Nis 3rd, 2014

Öğrenciler Sakıp Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi’ni gezdi

sabanci_universitesiEsenlerli öğrenciler, 50. Kütüphaneler Haftası kapsamında 144 bin e-kitap ve 107 bin basılı kitabın bulunduğu Sakıp Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi’ni gezdi.

Esenler Belediyesi Kütüphaneler Müdürlüğü, 50. Kütüphaneler Haftası nedeniyle, Esenlerli öğrencileri Sakıp Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi’ne götürdü. Esenler Belediyesi Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi’nin önünden kalkan araçlarla Tuzla’da bulunan Sakıp Sabancı Üniversitesi’ne giden öğrenciler, 144 bin e-kitap ve 107 bin basılı kitabın bulunduğu Bilgi Merkezi’ni gezdi. Öğrencilere barkovizyon eşliğinde Merkez’i anlatan kısa bir tanıtım filmi izleten Sakıp Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi Kullanıcı Hizmetleri Yöneticisi Cem Özel, ardından Bilgi Merkezi hakkında öğrencileri aydınlattı. Öğrenciler daha sonra Özel ile birlikte kütüphaneyi gezdi. 100 binlerce kitabın bulunduğu kütüphane ve çalışma alanlarını inceleyen öğrenciler, Özel’e sorularını da yönelttiler.

sabanci_universitesi_esenler

Üniversite’nin kampüsünü de gezen öğrenciler, İstanbul’da bulunan ve derslerinde kendilerine kolaylık sağlayacak kütüphaneleri böyle programlarla tanıyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-