Published On: Cum, Tem 11th, 2014

Oruçreis Mahallesi Mahalle İftarları’nda buluştu

Oruçreis Mahallesi sakinleri, Esenler Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle İftarları’nda Ramazan’ın bereketini aynı sofrada paylaştılar.

orucreis_mahallesi_iftar

Esenler Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle İftarları, sofraları bereketlendirmeye devam ediyor. Mahalle İftarları kapsamında Oruçreis Mahallesi sakinleri de aynı sofrada iftar yaparak Ramazan’ın samimiyetini yaşadılar. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da iftar programında mahalleliyi yalnız bırakmadı. Masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Göksu, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Oruçreis Aanadolu İmam-Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen Mahalle İftarına Başkan Göksu’nun yanı sıra Esenler Müftüsü Halil Şekerci’de katıldı.

tevfik_goksu_orucreis_iftar

RAMAZAN PAYLAŞMA AYIDIR

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ramazan ayının önemine dikkat çekerek “Ramazan paylaşma, sabır ve ibadet ayıdır” dedi. Esenler’de Ramazan’ı en güzel şekilde yaşamaya dikkat ediyoruz” diyen Göksu, Oruçreisliler’i de Dörtyol Meydanı’nda her gece düzenlenen etkinliklere davet etti.

Ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar, komşularıyla birlikte aynı sofrada iftar yapıp Ramazan’ın bereketini paylaştılar.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-