Published On: Per, Tem 17th, 2014

Sultangazi’de bir atölyeye silahlı saldırı: ölü ve yaralılar var

Sultangazi’de bir atölyeyi basan silahlı bir şahıs içeridekilere rastgele ateş açtı.

sultangazi_atolye_silahli_saldiri

Sultangazi Lütfüye Burat Hastane arka sokağında Mehmet Nuri Süt ve çocuklarının çalıştırdıkları bir atölyeyi basan bir şahıs silahla içeri girerek içerdiklere ateş açtı.En az 7 yaralalı olduğu bildirilen saldırıdan sonra saldırgan sokakta da rastgele ateş ederek kaçmaya başladı. Saldırıda Adıyaman Karadut Köyü dernek başkanı Mehmet Nuri Süt’ün oğlu Metin Süt(23) vefat ederken, Karadutlu Aksoy ailesinden 3’ü ağır 6 kişi yaralandı. Olay şu şekilde yaşandı; Saat 16.00’da tekstil atölyeleri paydos halindeyken Hedef Ecza Deposunda işçi olduğu öğrenilen saldırgan veya saldırganların Ramazan Aksoy ile tartışmaya başlaması ile başlayan olay da Ramazan Aksoy’un akrabaları ve Arkadaşı Metin Süt olaya ayırmak için müdahale etti. Ardından saldırganın silahını çıkartarak ateş etmesi sonucu Metin Süt kaldırıldığı Medical Park hastanesinde vefat ederken Aksoy ailesinden 6 kişi ağır yaralandı. Yaralılar Çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olay yeri Polis kordonuna alınırken vefat eden Metin Süt’ün yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi.

SALDIRININ NEDENİ ÇOCUK KAVGASI

Dün Sultangazi’de yeğeninin, komşu dükkanın sahibinin çocukları tarafından dövüldüğünü öne süren bir kişi silahla 2 kişiyi öldürdü, 4 kişiyi yaraladı. Sultangazi’de yeğeninin, iş yeri komşusunun çocukları tarafından dövüldüğünü iddia eden bir kişinin silahla ateş açması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

ÇOCUKLARIN SOKAK KAVGASI KANLI BİTTİ

Alınan bilgiye göre, 50. Yıl Mahallesi’nde esnaflık yapan iki ailenin çocukları sokakta kavga etti. Çocuklardan birinin dayısı, olay yerine gelerek, yeğeninin dövüldüğü iddiasıyla, komşu dükkanın önündekilere tabancayla ateş açtı.

OLAY YERİ KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Metin Süt (23), olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Adem Aksoy ile A.A, B.A, A.K ve F.S hastaneye kaldırıldı. Aksoy, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. AA’nın durumunun da ağır olduğu öğrenildi. Polis, olay yerinden kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.Saldırganın kaçarken de çevredekilere rastgele ateş açtığı saptandı.

Kaynak: sultangazihaberleri.com

About the Author

-