Published On: Paz, Şub 23rd, 2014

Tevfik Göksu “Bu eserleri ancak 40 yılda yapabilirler!”

esenler-hukumet-konagiEsenler Menderes Mahallesi’nde inşa edilen Esenler Hükümet Konağı düzenlenen bir kokteyl ile halka tanıtıldı.

Menderes Mahallesi’ndeki yeni Hükümet Konağı binasında gerçekleşen programa; Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İlçe Müftüsü Halil Şekerci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ESERLER KOLAY KOLAY MEYDANA GELMİYOR

İstanbul’un tarihinde ilk kez İl özel İdaresi’nin Hükümet Konağı alanı için kamulaştırma kararı aldığını belirten Göksu, Esenler Hükümet konağını yaklaşık 20 trilyonluk bir maliyetle Esenler’e kazandırdıklarını söyleyerek;  “Allah’a çok şükür geriye dönüp baktığımızda bu eserler, bizim şahidimiz oldu. Allah’a hamdolsun, şunu çok net iddia ediyorum: Şu an da bizim yapmış olduğumuz eserler, bir yerel yönetimin 40 yılda yapabileceği eserlerdir.” Diye konuştu.

Hastanesi, hükümet konağı, belediye binası, itfaiyesi, kültür merkezleri, askerlik şubesi gibi her türlü kamu binası alt yapısının bittiğini söyleyen Göksu, Esenler’in birinci sınıf hizmet almaya başlayacağını ifade etti. Esenler Hükümet Konağı’nın Esenler’e hayırlı olmasını dileyen Göksu, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

İLÇENİN NABZI BURADA ATACAK

Göksu’dan sonra konuşan Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal ise; “Biz de istiyoruz ki, bu binayı bir an önce hizmete sokalım. Eski yerden kurtulalım” dedi. Esenler’in hem yeni belediye binası, hem hastanesi, hem de hükümet konağıyla birlikte kendi tarihini yazacağını söyleyen Ünal,  “Esenler artık kendine has, münhasır bir ilçe olacak” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, diğer protokol üyeleriyle birlikte yeni Hükümet Konağı Binasını gezdi.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-