Published On: Paz, Haz 29th, 2014

Ücretsiz manevi ziyaret gezileri başladı

kabir-ziyareti

Esenler Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Esenlerliler’i İstanbul’da bulunan manevi yerlere ziyarete götürüyor. Ziyaretler için kayıtlar başladı.

Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca Esenlerliler’i İstanbul’da bulunan manevi yerlere ziyarete götürüyor. “Bu Ramazan Esenlerliler’i manevi değerlerimizle buluşturuyoruz” sloganıyla düzenlenen geziler kapsamında vatandaşlar, Ramazan ayının atmosferine uygun olarak çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

KAYITLAR BAŞLADI

Manevi Ziyaretler’e katılmak isteyen vatandaşlar için kayıtlar başladı. Hz. Yuşa (A.S) Kabri, Fatih Sultan Mehmet ve Merkez Efendi Türbesi ile Eyüp Sultan Camii gibi yerlere yapılacak ziyaretlere vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek. Vatandaşlar, başvurularını Esenler Belediyesi Hizmet Binası’ndan nüfus kâğıtlarıyla birlikte bizzat yapabiliyor, internet üzerinden başvuru yok.

ESENLER’DE İKÂMET ETMEK ZORUNLU

Ziyaretlere katılmak isteyenler için Esenler’de ikâmet etme zorunluluğu bulunuyor. 7 yaşından küçüklerin katılamayacağı gezilere, 18 yaşından küçükler ise velileriyle birlikte iştirak edebilecek.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-