Published On: Cts, Eki 4th, 2014

Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Esenler’i ziyaret etti

Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’yu makamında ziyaret etti.

ab-bakani-bozkir-esenler

Siyasete Esenler’de başlayan ve bir dönem partisi tarafından Esenler sorumlusu olarak görev yapan Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’yu makamında ziyaret etti.  Ziyaret esnasında ikiliye; Esenler İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

ÇALIŞARAK KAZANDI

Siyasete başladığı günden beri Esenler’in kendisine büyük desteği olduğunu söyleyen Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, “Bütün birlikte başardığımız işlerde el ele, omuz omuza yürüdük” dedi. “Çalışkan insan tabirine misal verilecek insanların başında Tevfik Başkan geliyor” diyen Bozkır, “Oyunu çalışarak alan çok önemli bir başkanımızdır” şeklinde konuştu. Esenler’den çok büyük bir enerji aldıklarını belirten Bozkır, konuşmasının sonunda herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı.

ESENLER’İN GELİŞİMİ İÇİN

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da, Esenler’e ziyaretinden dolayı Bakan Bozkır’a teşekkür etti. Bozkır’ın her zaman Esenler’e katkı sağladığını belirten Göksu, “Bakanımız’ın Esenler’in daha da gelişmesi ve dertlerini çözmesi konusunda bize yardımcı olacağını düşünüyoruz” dedi.

Başkan Göksu, Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır’a Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) öğrencilerinin yaptığı bir tablo hediye etti.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-