Published On: Sal, Kas 18th, 2014

Bahçelievler Spor Şûrası ilk toplantısını yaptı

Özel yetenekleri olan sporcuları bulup gün yüzüne çıkarmak,  yarışmacı sporcu durumuna getirmek ve sporda devamlılığını sağlamak üzere oluşturulan Spor Koordinatörlüğü, Bahçelievler Kaymakamı Sayın Mehmet Ali Özyiğit Başkanlığında ilk toplantısını BahçelievlerRehberlik ve Araştırma Merkezi  (RAM) toplantı salonunda gerçekleştirdi.

bahcelievler-spor-surasi

Koordinasyon çalışmalarını Bahçelievler Milli Eğitim Müdürlüğü (Okullar), Bahçelievler Belediyesi ve Bahçelievler Belediye Spor Kulübü (BBSK) ile birlikte yürütecek.

Çoğu ilçede bulunmayan tesis imkanının Bahçelievler’de olduğunu ve bu tesisleri Bahçelievler’e kazandıran Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na teşekkür ederek sözlerine başlayan M. Ali Özyiğit, bu tesislerin maksimum surette kullanılması gerektiğini, bu çalışmaların netice vermesi için Beden Eğitimi Öğretmenleri ile birlikte hareket edilmesinin önemine dikkat çekti.  Bahçelievlerli çocuklarımızı sporla buluşturmak, başarılı olanlarını kulüple buluşturmak amacı ile BBSK’da lisanslı sporcu olmalarını sağlamak ve en verimli zamanlarında spordan kopmamaları için çalışmalar yapmak için bir araya geldiklerini söyleyen Özyiğit, bu konuda bize düşen ne ise yapmaya hazırız dedi.

Bahçelievler Belediye Spor Kulübü Başkan Vekili Selahattin Uyan da, böyle bir konuda bir araya gelme fikrinin önemine vurgu yaparak Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’e teşekkür ederek konuşmasına başladı. BBSK’nın 10 bin sporcuya dokunmuş, spor camiasında söz sahibi bir kulüp olduğunu söyleyen Uyan, böyle bir çalışmanın içinde yer alıp bu pojeye ciddi katkı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Toplantıya, Bahçelievler Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Spordan sorumlu Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Topuz, Bahçelievler Belediyesi Spor Kompleksleri Şefi Erdal Akay, BBSK Başkan Vekili Selahattin Uyan, BBSK Başkan Yardımcısı Hüseyin Akdemir, BBSK Başkan Yardımcısı Ahmet Altunsoy, BBSK Asbaşkanı Hakkı Çelikel, BBSK Judo Şube Başkanı Hayrettin Öztürk, BBSK Halter Şube Başkanı Mehmet Azal, BBSK Güreş Şube Başkanı Ergin Kepenek, BBSK Genel Müdürü Salim Başbuğ, BBSK Genel Koordinatörü Hasan Çabukol, BBSK Hasan Doğan Spor Kompleksi Spor Okulları Sorumlusu Engin Servi, BBSK Antrenörleri Kenan Uzun, Mitad Aytan, Çetin Bingül, Ramadan Mutlu ve Bahçelievler’deki okullardan Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldılar.

Toplantıya katılımcıların konu ile ilgili görüşleri alınarak devam edildi. Verimli geçen iştişare toplantısının rutin olarak devam edeceği bildirildi.

bahcelievler-spor-suasi-heyeti

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-