Published On: Paz, May 11th, 2014

Başbakan Erdoğan’dan veda gibi sözler

basbakanCumhurbaşkanı adaylarının en geç Mayıs ayı sonu en geç Haziran başında açıklanacağını kaydeden Başbakan Erdoğan, “Bizden önce dava taşını omuzlayan nice yiğitler vardır. Bundan sonra da bu dava kişilere bağlı olmaksızın hor ve öksüz kalmayacaktır” diye konuştu.

“Ömrümü hizmete, milletime vakfettim. Hatta ortaokul sıralarından itibaren, önce sosyal hizmetlerin, sonra siyasi faaliyetlerin içinde olduk. Hiçbir zaman kendi başımıza hareket etmedik. Bu dava isimlerle değil ilkelerle yürüyen bir davadır. Bizden önce dava taşını omuzlayan nice yiğitler vardır. Bundan sonra da bu dava kişilere bağlı olmaksızın, hor ve öksüz kalmayacaktır. Fatih Sultan Mehmet Han ne güzel söylemiş, ‘dünya devleti ebedi değildir.’ Fatih vefat etti ama davası, eserleri bugüne kadar ulaştı.

Afyon’u bilinçli olarak seçtik

13 yıl sonra bir kez daha Afyonkarahisar’da buluşmamız asla tesadüf değildir. Bilinçli bir tercihtir. 2001 yılında Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmek, Türkiye’nin dertlerine deva olmak gayesiyle yolculuğumuzun startını işte bu şehirde vermiştik.

Hayırlara vesile olsun

13 yıl sonra bir kez daha önemli bir dönüm noktasının arifesinde Türkiye için çok önemli bir seçimin öncesinde yine Afyonkarahisar’dayız. Yeni kutlu bir başlangıcın kutlu bir dönüşümün istişarelerini burada yapıyoruz.

2001’de Afyonkarahisarda bir yandan AK Parti’nin kuruluş hazırlıklarını yaparken bir yandan da dualar ediyor bu kutlu başlangıcın ülkemiz milletimiz demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Kaynak:haber7.com

 

About the Author

-