Published On: Paz, Tem 27th, 2014

Erdoğan’dan Fatih Terim’e büyük sürpriz

Başbakan Erdoğan, açılışı yapılan Başakşehir Stadyumu’nun isminin “İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu” olarak belirlendiğini açıkladı.

erdogandan_fatih_terime_buyuk_surpriz,

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Stadı’nın açılışında yaptığı konuşmada, stadın hayırlı olmasını dilerken, stadı İstanbul’a kazandıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı, ekibini ve inşasında emeği geçenleri tebrik etti. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir’de yapılan yeni stadyumun adını Başakşehir Fatih Terim Stadı olduğunu duyurdu.

BÜYÜK SÜRPRİZ SONRASI TERİM’DEN AÇIKLAMA!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Başbakan Erdoğan’ın sürprizi üzerine şu açıklamaları yaptı; “Hayatımda ben, ülkemin daha çok tanınması için çok çabaladım. Gerek futbolculuğumda, gerek milli takımda, gerek kulübümde, gerek takım kamplarında çok emek verdim. Ancak, bugün hakikaten çok değişik duygular yaşıyorum. Benim için çok büyük bir sürpriz oldu.”

“BUNUN NE MANAYA GELDİĞİNİ ANLAYACAK KADAR…

“Çok mutlu ve kelimeler insanın aklına gelmiyor. Çünkü, aşağı yukarı 45 senemi futbola verdim. Bir insanın yaşarken isminin böyle güzel, böyle özel bir stadyuma verilmesinin ne manaya geldiğini anlayacak kadar bu işin içerisinde bir insanım. O yüzden, Sayın Başbakanım’a çok teşekkür ediyorum. Benden hiçbir zaman samimiyetini ve dostluğunu esirgemediği için de teşekkür ediyorum. Emeği geçenlere bir futbol adamı olarak teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum. Çünkü, böyle bir stadyumu inşa etmek kolay değil. Başakşehir burada hepimizin katkısıyla layık olduğu yerlere gelecektir. Hepinize saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyorum. Teşekkürler…”

About the Author

-