Published On: Sal, Eyl 16th, 2014

Esenler’de 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı törenle başladı

Esenler’de 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı Dr. İlhami Faydagör İlkokulu’nda düzenlenen törenle başladı. Okulun bahçesinde düzenlenen tören renkli görüntülere sahne oldu. 

ilhami_faydagor

80 bin öğrencinin ders başı yaptığı Esenler’de 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı çok renkli başladı. Dr. İlhami Faydagör İlkokulu’nda yeni eğitim ve öğretim yılı münasebetiyle bir tören düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen törene Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Esener İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunun ardından başlayan program, protokol konuşmalarıyla devam etti. İlk konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Esenler’de eğitim alanında yapılanları özetledi.

BELEDİYE HER ZAMAN YANINIZDA

Ercan’ın ardından bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, yeni eğitim döneminin tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını temenni ederek, “Kâinattaki varlıklar arasından elde ettiği bilgiyi, kendinden sonraki nesle aktaran tek varlık biz insanlardır” dedi. Esenler Belediyesi olarak, tüm okulların yeni eğitim yılına hazır hale gelmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyleyen Çetinkaya, “Çocuklarımızın daha iyi şartlarda, daha iyi mekânlarda eğitim alması için gerekli her düzenlemeyi yaptık. Yaz döneminde tüm eksiklikleri gidermeye çalıştık. Esenler Belediyesi her zaman eğitimin ve eğitimcilerin yanındadır, yanında olmaya da devam edecek” diye konuştu.

program öğrencilerin, şiir, halk oyunları ve çeşitli gösterileri ile devam etti.  Daha sonra protokol üyeleri, önlükleri giyip, okulun duvarlarını boyadı.  Tören açılış kurdelesinin kesilmesiyle sona erdi.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-