Published On: Paz, Ağu 31st, 2014

Esenler’de Recep Tayyip Erdoğan coşkusu

Esenler, Türkiye Cumhuriyeti’nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mazbatasını almasını 101 pare havai fişek atışıyla coşku içerisinde kutladı.

esenler_cumhurbaskani_kutlama

Yüzde 67’lik rekor bir oy oranı ile Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankaya’ya çıkmasına destek olan Esenler, bu başarısını Dörtyol Meydanı’nda büyük bir coşku ile kutladı.  Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, belediye başkan yardımcıları ve Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat’ın da katıldığı kutlama programında, Türkiye Cumhuriyeti’nin halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve başlamasının coşku ve sevinci yaşandı. Dörtyol Meydanı’nı dolduran binlerce Erdoğan hayranı ellerinde Recep Tayyip Erdoğan flamaları ile bu unutulmaz geceye renk kattı.

YENİ TÜRKİYE’NİN ZAFER GÜNÜ

Erdoğan’a sevgi gösterilerini “Türkiye seninle gurur duyuyor”, “Yeni Türkiye senin eserin” gibi çeşitli sloganlar atan kalabalığa konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 28 Ağustos’un yeni Türkiye’nin Zafer Bayramı olduğunu söyledi. Başkan Göksu, “Bugün 28 Ağustos. Nasıl ki 30 Ağustos bizim zafer bayramımızsa bugün de yeni Türkiye’nin zafer bayramıdır. Bu güzel günde biz de dedik ki rekor oyla Erdoğan’a destek veren Esenler bayram yeri olsun. Nasıl bütün şehirlerimizde 101 pare top atışıyla bu güzel gün kutlandıysa biz de 101 pare havai fişekle kutlayalım istedik. Bugün milletle devletin birbirlerine ne kadar güzel yakıştığını, anlaştığını görüyoruz. Bu kutlama Esenlerimize çok yakıştı” dedi.

TEŞEKKÜRLER ESENLER

AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan da kutlama programına yoğun ilgi gösteren Esenler halkına teşekkür etti. Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyük destekçisinin her zaman halkı olduğunun altını çizen Başkan Özkan, “ Esenler halkı Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman olduğu gibi bu güzel günde de sahip çıkıyor. Sizlere bu alanda bizleri yalnız bırakmadığınız ve büyük ustaya verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

101 PARE HAVAİ FİŞEK

Kutlamaların son bölümünde havai fişek gösterisi vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için tüm Türkiye’de gerçekleştirilen 101 pare top atışına istinaden Esenler Dörtyol Meydanı’nda 101 pare havai fişek atıldı. Havai fişek gösterisi ellerinde Erdoğan flamaları olan vatandaşlarla unutulmaz görüntülere sahne oldu. Kutlama programı meydanı dolduran vatandaşların zafer türküleri ile sona erdi.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-