Published On: Pts, Eyl 14th, 2015

Fenerbahçe Avrupa Spor Kulübü şampiyonluk kupasını kazandı

Esenler Belediyesi Basketbol Turnuvası’nın final maçında Atışalanı Anadolu Lisesi’ni 58 – 41 ile geçen Fenerbahçe Avrupa Spor Kulübü şampiyonluk kupasını kazandı. 

fenerbahce_basket

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ikincisi düzenlenen basketbol turnuvası kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Kemer Mahallesi’ndeki Esenler Belediyesi Spor Kompleksi’nde 2 – 13 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen ve 8 takımın katıldığı turnuvanın final maçında Atışalanı Anadolu Lisesi’ni 58 – 41 ile geçen Fenerbahçe Avrupa Spor Kulübü kupaya uzandı.

3’ÜNCÜLÜK BEYLİKDÜZÜ GENÇLİK’İN

Yarı final ve final karşılaşmalarının yapıldığı Esenler Belediyesi Spor Kompleksi’nde ilk olarak Beylikdüzü Gençlik Spor Kulübü ve Altınova Spor Kulübü, 3’üncülük için yarıştı. Zorlu mücadelenin ardından Beylikdüzü Gençlik Spor Kulübü, son saniyelerde bulduğu sayılarla adını 3’üncülüğe yazdırdı.

KUPA FENERBAHÇE AVRUPA’NIN

Atışalanı Anadolu Lisesi ile Fenerbahçe Avrupa Spor Kulübü arasında oynanan final maçı öncesi takımlar objektiflere dostluk pozu verdi. Mücadelenin ilk çeyreği, takımların birbirine üstünlük kurma mücadelesine sahne oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçe Avrupa, gerek fizik gerekse kondisyon gücünü ortaya koyarak, maçı 58 – 41 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Şampiyon Fenerbahçe Avrupa Spor Kulübü’ne kupa ve madalyalarını Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza ve geleceğin basketbolcuları verdi. Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik eden Özcan Hamza, spor kulüplerinin antrenörlerine de çeşitli hediyeler verdi.

Turnuvada dereceye giren takımlar şöyle:

  1. Fenerbahçe Avrupa Spor Kulübü
  2. Atışalanı Anadolu Lisesi Spor Kulübü
  3. Beylikdüzü Gençlik Spor Kulübü
  4. Altınova Spor Kulübü

About the Author

-