Published On: Cts, May 31st, 2014

Göksu, Esenlerli piknikçilerle piknik yaptı

esenler-piknik-yerleri

Sıcaklar yükseldi, piknik alanları doldu taştı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da hafta sonunu Esenlerli piknikçilere ayırdı.

Müsait olduğu her anını vatandaşlarla geçirmeye özen gösteren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sıcakların artmasıyla birlikte piknik alanlarını dolduran vatandaşlarla bir araya geldi ve hafta sonu bir gününü piknik yapan Esenlerliler’e ayırdı. Göksu, gittiği her yerde masaları tek tek gezdi ve vatandaşlarla sohbet etti. Piknik alanındaki çocuklarla da bir bir ilgilenen Göksu, gerek top oynayarak, gerekse sunduğu ikramlarla çocukların sevgisini kazandı.

Göksu, Sultangazi Kent Ormanı’ndaki Adıyaman Kâhtalılar’ın pikniğine katıldıktan sonra, Kemerburgaz’daki Tokat Reşadiye Kavaklıdere Köyü pikniği, Esenler Belediyesi Göktürk Mesire Alanı Niğdeliler Derneği pikniği, Sivas Zara Derneği ve son olarak Kastamonu Tosyalılar’ın pikniklerine katıldı.

ALO PİKNİK DEVREDE

5 yıl önce Esenler’in bir piknik alanı olmadığını belirten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Belediyesi’nin Çevre ve  Orman Bakanlığı’ndan kiraladığı 1.330 dönümlük  Göktürk Gölü Piknik Alanı’nın İstanbul’daki en güzel piknik alanı olduğunu belirtti. İlçe sakinlerini doğayla buluşturmaya devam ettiklerini söyleyen Göksu, “Hanımlarımız hafta içi piknik alanımıza gelip piknik yapmak için; ‘Alo Piknik Hattımız olan 440 12 64’ numaralı telefonu arayarak, tahsis edeceğimiz arabayla buraya gelip tekrar Esenler’e geri dönebilecekler” şeklinde konuştu.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-