Published On: Pts, Eyl 22nd, 2014

İkinci Bahar Kıraathanesi’nde Türkü ziyafeti

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü,  yaklaşan Kurban Bayramı öncesi İkinci Bahar Kıraathanesi  üyelerine moral etkinliği düzenledi.  Etkinlikte Halk Ozanı Bekir Topuz  türküleri bu kez yaşlılar için seslendirdi.

ikinci_bahar_turku

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki İkinci Bahar Kıraathanesi, kimsesi olmayan ve 60 yaş üstü yaşlıların yüzünde tebessüm olmaya devam ediyor.  Müdürlük, İkinci Bahar Kıraathanesi üyelerine moral vermek amacıyla bir etkin düzenledi. Etkinlikte Halk Ozanı Bekir Topuz, birbirinden güzel türküleri bu kez yaşlılar için söyledi. İkinci Bahar Kıraathanesi’nin bahçesinde düzenlenen mini konsere,  Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza da katıldı.

Halk Ozanı Bekir Topuz’un seslendirdiği türkülerin ardından, İkinci Bahar Kıraathanesi üyelerinden Mustafa Özdemir de arkadaşlarına türkü söyledi. İkinci Bahar Kıraathanesi üyesi yaşlılar ise hep bir ağızdan türkülere eşlik ettiler.  Yaklaşık 2 saat süren etkinlik ile herkesten daha çok morale ihtiyacı olan kimsesiz yaşlılar, neşeli dakikalar yaşadılar.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-