Published On: Per, Eki 9th, 2014

Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutları teslim ediliyor

Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutları, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılacağı bir törenle noter huzurunda hak sahiplerine teslim edilecek.

esenler-orucreis-mahallesi-kentsel-donusum-konutlari-teslim-ediliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve Esenler Belediyesi işbirliğinde inşa edilen Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etap konutları yarın teslim ediliyor.

262 konutun inşa edildiği projenin ilk etabında 183 bağımsız birim, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce‘nin de katılacağı bir törenle noter huzurunda hak sahiplerine teslim edilecek. Böylece heyecan dolu kura çekilişinin ardından hak sahiplerinin oturacakları daireler belirlenecek ve vatandaşlar depreme dayanıklı, yaşam kalitesi yüksek konutlarda yaşayacak.

10 Ekim 2004 tarihinde, Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 10’da düzenlenecek anahtar teslim törenine (Tuna Mah. Mahmutbey Cad. No: 33) Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GüllüceTOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve Oruçreis Mahallesi’ndeki hak sahiplerinin katılacağı bildirildi.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-