Published On: Per, May 7th, 2015

120 Kişilik Yatılı Kız Kuran Kursu Hizmete Açılıyor

Türkiye Diyanet Vakfı Kozan Şubesi ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla Kozan İlçe Müftülüğü öncülüğünde yapımı tamamlanan 120 yataklı kız kuran kursu hizmete açılıyor.

Varsaklar Mahallesi Sırkıntı Caddesi üzerinde hayırsever vatandaşlar katkılarıyla tamamlanan Kız Kuran Kursu binası 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 14’de resmi törenle açılacak.

İlçe Müftüsü Bilal Başoğlu : “Hayırsever merhum Münevver Yalçıntaş tarafından bağışlanan 2 bin 500 metrekare arsa üzerine 6 katlı olarak yaptırılan yatılı Kuran kursu binamız, toplam 4 bin 200 metrekare oturum alanına sahiptir. İlçemizin ve çevre ilçelerin din hizmeti yönüyle  önemli ölçüde ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Cenab-ı Hak, bu tesisin yapımında çivisini çakandan yardım elini uzatıp buraların yükselmesine yardımcı olan her kim varsa ve bu yardımların ulaşmasına vesile olan herkesten razı olsun. İlçemize ve Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tüm din kardeşlerimizi açılışımızda aramızda görmekten mutluluk duyarım,açılışa gelemeyenlerinde dualarıyla desteklemelerini bekliyorum.”dedi

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-