Published On: Sal, Ara 2nd, 2014

Pasta ve kurabiye kursunda hünerlerini sergilediler

ESAYDAM’da başlatılan ve hanımlar tarafından büyük ilgi gören pasta ve kurabiye kursu, Anne Çocuk Oyun Kampüsü’nde de açıldı. Kursta anneler çocuklarıyla birbirinden özel pasta ve kurabiyeler yaptı.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Anne Çocuk Oyun Kampüsü’nde açılan pasta ve kurabiye kursunda hünerlerine hüner katan hanımlar, kursa büyük ilgi gösteriyor. Kurs eğitmenleri Burcu Yavuz’dan birbirinden farklı özel ve motifli şekillerde pasta ve kurabiye yapmayı öğrenen hanımlar oldukça keyifli dakikalar geçiriyor.

EĞLENEREK ÖĞRENİYORLAR

Kampüs içerisinde çocuklarıyla birlikte vakit geçiren anneler, çocuklarıyla birlikte pasta ve kurabiye yapmayı öğreniyorlar. Kurabiye ve pasta kursunun kendileri için çok verimli geçtiğini belirten hanımlar, “Evde boş vakit geçirmek yerine hem kampüse hem de bu kursa gelmek bize çok iyi geliyor. Burada çocuklarımızdan ayrı kalmadan bir yandan eğlenirken diğer yandan da özel kurabiyeler yapmayı öğreniyoruz” diye konuşan Hanımlar projeyi hayata geçiren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve ekibine de teşekkür ettiler.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-