Published On: Pts, Tem 7th, 2014

Dörtyol’da Türkü gecesi yaşandı

Necdet-Kaya

Esenler Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinin 9. gününde vatandaşlar  türkülerle dolu bir gece geçirdiler.

Esenler Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Dörtyol Meydanı yine renkli görüntülere sahne oldu.  Türk halk müziğinin genç sesi Necdet Kaya, seslendirdiği türkülerle dinleyenlere vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da meydanı dolduran binlerce Esenlerli’yle birlikte proğramı izleyedi.

“KÖMÜR İZİ” BİR PANDOMİM

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, pandomim sanatçısı Mehmet Selin Sağdıç’ın sergilediği pandomim gösterisiyle devam etti. Sağdıç, “Kömür İzi” adlı gösterisinde Soma’da hayatını kaybeden 301 maden işçisini anlattı. Gösteri, izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Tevfik-Goksu

HÜCRELERİNİZLE HİSSEDİN DİYE

Programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Esenler Belediyesi olarak her bir sokağımızın Ramazan’ı bütün hücreleriyle hissetmesi için şehrin her bir sokağında iftarlar ve etkinlikler düzenliyoruz” diye konuştu. Göksu rahatsızlığı sebebiyle gecede sahne alamayan sanatçı Murat Göğebakan için Allah’tan acil şifalar dileyerek, sevilen sanatçı için dua etti.

Gecenin sonunda Türk halk müziğinin genç sesi Necdet Kaya, seslendirdiği türkülerle dinleyenlere yer yer duygusal, yer yer de eğlenceli dakikalar yaşattı.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-