Published On: Cts, May 31st, 2014

Esenler Dörtyol Meydanı’nda ücretsiz internet

esenler-internet

Esenler Dörtyol Meydanı’nda ücretsiz internet hizmeti başladı. Uygulama, Dörtyol Meydanı’nı ile birlikte Davutpaşa Caddesi’ni de kapsıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın projelerden biri olan ücretsiz internet kullanımı, Esenler Dörtyol Meydanı’nda da başladı. Esenler’in en yoğun noktalarından olan Dörtyol Meydanı’nda start alan ücretsiz internet kullanımı, Davutpaşa Caddesi’nin tamamını da kapsıyor. Ücretsiz internet uygulamasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, cep telefon numaralarını sisteme girerek SMS şifresi alıyor ve Dörtyol Meydanı ve Davutpaşa Caddesi ile çevresinde internetten ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Uygulama, daha sonraki aşamada vatandaşların yoğun olarak vakit geçirdiği ilçedeki diğer meydanları da kapsayacak.

GÜNLÜK 3 SAAT

Ücretsiz İnternet hizmetinden tüm vatandaşlar günlük 3 saat süre ve 1GB kota sınırlaması ile yararlanabiliyor. Bu hizmetten yararlanabilmek için her kullanıcının akıllı telefon, tablet bilgisayar veya dizüstü bilgisayar ile ücretsiz internet noktalarından İBB WiFi kablosuz ağına bağlanması gerekiyor.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-