Published On: Cum, Eyl 18th, 2015

Esenler Kaymakamlığı ve Esenler Belediyesi personeli bayramlaştı

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Kurban Bayramı öncesi Esenler Kaymaklığı ve Esenler Belediyesi personeliyle bayramlaştı.

Esenler_Bayramlasi

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Kurban Bayramı münasebetiyle önce Esenler Kaymakamlığı’nda İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal ve Kaymakamlık personeliyle bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde; AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın ve Belediye Genel Koordinatörü Mehmet Çelik de hazır bulundu. Kaymakamlık personeliyle bayramlaşan Başkan Göksu, Kaymakamlık çalışanlarına hayırlı bir bayram geçirmelerini temenni ettiğini söyledi.

BAYRAM FEDAKÂRLIĞI ÖĞRETİR

Göksu,  buradaki törenin ardından Belediye Hizmet Binası’nda belediye personeliyle de bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Kurban Bayramı temeli itibariyle insana fedakârlığı öğretir. İnsanın bütün infak duygularını zirveye çıkartabileceği bir fedakârlık imtihan alanıdır Kurban Bayramı. Onun içindir ki Kurban Bayramı diye bir bayram var. Acaba biz de Hz. İbrahim gibi çocuğumuzu Allah için kurban eder miydik? İnancımız bizden bugün bir fedakârlık istiyor. İnşallah Kurban Bayramı’nda bu coğrafyada kanın ve gözyaşının olmadığı bir bayram yaşarız” dedi.

Belediye personeli ile tek tek bayramlaşan Başkan Göksu ve beraberindekiler, personele aileleri ve dostlarıyla bayramlaşmayı ihmal etmemelerini tavsiye etti.

DUALAR ÇALIŞMALARLA BİRLEŞSİN

Törende konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli de belediye personelinin bayramını tebrik ettikten sonra, “Kurban Bayramı vesilesiyle Türkiye’nin bir ve bütün olduğunu, bundan sonraki bayramları da huzur içinde geçireceğini herkese gösterelim. Dualarımızı çalışmalarımızla birleştirerek ülkemizi hak ettiği yere getirelim” diye konuştu.

About the Author

-