Published On: Per, Kas 13th, 2014

Esenler’deki operasyonda 2 bin 933 uyuşturucu hap

Esenler’deki operasyonlarda 2 bin 933 uyuşturucu hap, bir miktar kokain ve bonzai, 2 tabanca, 2 pompalı tüfek ele geçirildi.

esenler-uyusturucu-opreasyonu

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçedeki suç ve suçlularla mücadeleyi amansız bir şekilde devam ettiriyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün günlük rutin uygulamalarının yanında belirli periyotlarla İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği halinde bazı çalışmalar yapıyor. Son olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İstanbul Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekipleri, birlikte Esenler’de bir dizi çalışma yürüttü. İlçenin değişik noktalarında yapılan uygulamada,  içinde İ.H. (26), A.E.U. (31), ve G.E’nin (28) bulunduğu otomobili durdurdu. Araçta ve kişilerin üstlerinde yapılan aramada, 2 bin 933 uyuşturucu hap bulundu.

Uygulamanın başka bir noktasında ise polis, metruk bir binadan çıktığını tespit ettikleri C.B’yi durdurdu. Kişi ile metruk binada yapılan aramada, 465 gram bonzai, 8 paket taş halde kokain, 3 paket toz halde kokain, 2 adet 7.65 mm çapında tabanca, 29 mermi, 2 pompalı tüfek, 2 fişek, 1 kutu uyuşturucu madde paketlemek için kullanılan şeffaf poşet, tel zımba ve 500 lira para ele geçirildi. Olaylarla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Esenler’de huzur ve güvenin sağlanması için bu tür çalışmaların aralıksız süreceğini belirttiler.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-