Published On: Pts, Nis 6th, 2015

Esenler’in son 6 yıldaki dönüşüm ve değişimi anlatıldı

Esenler’in son 6 yıldaki büyük dönüşüm ve değişim AB Bakanı ve Başmüzakareci Volkan Bozkır’ın da katıldığı toplantıyla tanıtıldı.

esenler_6_yil_toplantisi

Esenler Belediyesi’nin son 6 yılda kentsel dönüşümden kamu binalarına, kültür sanat faaliyetlerinden sağlık hizmetlerine, sosyal projelerden spor tesislerine kadar hayatın her alanındaki yatırım ve projeleri, AB Bakanı Volkan Bozkır’ın katıldığı bir proğramla tanıtıldı. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıyla; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, muhtarlar, sivil toplum kuruşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ESENLER 6 YILDA ÇOK DEĞİŞTİ

Proğramda konuşan Tevfik Göksu; “Esenler halkına verdiğimiz sözü tuttuk. Panik yapmadan, yapılamaz denilenleri yaparak, bugün ‘Esenler, 6 yılda çok değişti’ diyebilecek bir noktaya geldik. Esenler, kamu binaları, kültür merkezleri, meydanı, yolları ile 6 yılda değişti” diye konuştu.

ESENLER’İN GELECEĞİ ÇOK GÜZEL OLACAK

AB Bakanı ve Başmüzakareci Volkan Bozkır da, yaptığı konuşmada, Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Dev gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak lazım’ sözünü hatırlatarak, “6 yılda bu kadar hizmeti yapmak kolay değil. Bu çalışmanın göstergesidir” diye konuştu.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, günün anısına AB Bakanı ve Başmüzakareci Volkan Bozkır’a Şehir Şiirleri Antolojisi’ni hediye etmesinin ardından, Esenler’in dönüşüm ve değişimini gösteren fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-