Published On: Çar, Haz 18th, 2014

Hanımlara Üretsiz Pasta ve Kurabiye Kursu

pasta-kursu

Esenler Aile Yaşam ve Danışma Merkezi’nde pasta ve kurabiye kursları başladı. Hünerlerine hüner katan hanımlar, kursa büyük ilgi gösteriyor.

Esenler Belediyesi, ilçede yaşayan hanımlara yönelik bir sosyal projeyi daha hayata geçirdi. Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürütülen ESAYDAM’da (Esenler Aile Yaşam ve Danışma Merkezi) açılan pasta ve kurabiye kursu, hanımlar tarafından büyük ilgi görüyor. Kurs eğitmenleri Burcu Yavuz tarafından birbirinden farklı özel ve motifli şekillerde pasta ve kurabiye yapmayı öğrenen hanımlar, hem öğreniyorlar hem de eğleniyorlar. Anneleri pasta –  kurabiye yaparken çocuklar da oyun parkında eğlenceli dakikalar geçirebiliyor.

TAMAMEN ÜCRETSİZ

Salı ve çarşamba günleri sabah ve öğlen seansı olmak üzere, toplam 5 hafta sürecek pasta – kurabiye kursu, ücretsiz olarak ESAYDAM’da gerçekleştiriliyor. Kurs, hanımlardan gelecek talebe göre hafta sonu da açılabilecek. Kursa katılmak isteyen hanımların Esenler’de oturmaları ve Turgut Reis Mahallesi’ndeki ESAYDAM binasında bizzat veya (212) 629 53 01 numaralı telefonu arayarak başvuru yapmaları gerekiyor.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-