Published On: Çar, Oca 7th, 2015

Üşüyorum Yardım Edin kampanyasına 4 tır yollandı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul’daki AK Partili ilçe belediyelerinin işbirliği ile Suriyeliler için başlatılan “Üşüyorum Yardım Edin!” Kampanyası’na, Esenler Belediyesi de 4 tır dolusu yardım ile destek verdi.

usuyorum-yardim-edin

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ile İstanbul’daki AK Partili ilçe belediyelerinin işbirliği ile Suriyeliler için başlatılan “Üşüyorum Yardım Edin!” Kampanyası’nda toplanan yardımlar, düzenlenen törenle Şanlıurfa’daki mülteci kampına gönderildi. Maltepe Meydanı’nda gerçekleştirilen törene; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ve diğer ilçe belediye başkanları ile Ak Parti İlçe Başkanları katıldı.

TOPBAŞ ŞOFÖR KOLTUĞUNA OTURDU

İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun konuşmasıyla başlayan program, Meydan’dan hareket eden tırların uğurlanmasıyla sona erdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bir tırın şoför koltuğuna oturarak tırı sürdü. Topbaş’ın yanına Başkan Babuşçu da oturarak, katılımcılara el salladı.

ESENLER’DEN MUHACİRLERE 4 TIR YARDIM

“Üşüyorum Yardım Edin!” Kampanyası kapsamında Esenler Belediyesi ve Esenler’ de yaşayan hayırsever vatandaşlar tarafından 4 Tır malzeme yardımı yapıldı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler halkının her zaman mazlumunun yanında olduğunu daha önce olduğu gibi bu sefer de büyük bir kadirşinaslık ve yardımseverlik örneği gösterdiğini belirterek, “Esenlerli bir Ensar gibi hareket etti ve Muhacir kardeşlerini unutmadı. Bir çağrımızla 4 Tır yardım toplandı. Bu soğuk kış gününde mazlum ve mağdur kardeşlerimizi ısıtmaya çalışıyoruz. Bu yardıma destek veren ve emeği geçen her bir kardeşimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: esenlerhaber.com

About the Author

-